KDO SMO MI?

KDO SMO MI?

Hiša Resje se nahaja na robu Triglavskega narodnega parka v vasi Nemški Rovt. To je prijetna stara vasica, obdana z gozdovi, pašniki in travniki. V Penzionu Resje je na voljo 14 sob, skupno pa lahko prenoči do 40 gostov. Sobe so opremljene s LCD televizijo s satelitskimi programi.

 Vsaka soba ima tudi kopalnico s tušem, večina sob pa ima tudi direktni izhod na balkon, kjer lahko posedite na svežem gorskem zraku. Lahko boste uživali v pogledu na bohinjske gore, travnike in gozdove. Na tem mestu se je včasih nahajala restavracija pod vodstvom izvrstnega šefa Jožeta Godca ki pa vam sedaj kuha v hotelu SunRose 7.

 Vam, ki radi intenzivno trenirate tudi na počitnicah, je brezplačno na voljo naš profesionalno opremljen fitnes studio. Zunaj vam je na voljo brezplačno parkirišče, dve terasi ter majhno otroško igrišče na velikem vrtu, kjer se lahko varno igrajo vaši otroci. Naša hiša je obdana s travniki, kjer si lahko ogledate domače živali in z gozdovi, kjer si lahko naberete jagod, borovnic, malin, gob ali pa domačih zelišč.

Ekipa

Magda Cerkovnik

“Sama za vse.”

Tomaž Cerkovnik

“Gremo jamrat skupej.”

Gaber Cerkovnik

“Kelnar al neki.”

Urh Cerkovnik

“Oh ne…anyway.”